Truita de patates

Cadascú té la seva recepta de truita de patates, cadascú té el seu truc. A alguns els agrada amb ceba, a d’altres sense. A casa nostra ens agrada amb ceba.

 

Ingredients:

3-4 patates mitjanes
2 cebes
4 ous
Oli d’oliva i sal

 

Elaboració:

  • Pelar les cebes i tallar-les a llunes. Posar a coure en una paella gran amb oli d’oliva
  • Pelar les patates i tallar-les a rodanxes fines i afegir a la paella amb la ceba. Posar sal i coure a foc mig amb la paella tapada. Remenar de tant en tant. (jo tinc costum de coure-ho tapat ja que no queda tant reseca)
  • Batre els ous en un bol amb una mica de sal
  • Quan les patates i cebes estiguin cuites barrejar en el bol
  • Abocar la barreja a la paella i coure a foc mig
  • Tapar la paella i donar la volta a la truita. En aquest pas hem de ser curosos i ràpids per no cremar-nos i perquè hi ha el risc que ens caigui tot, i haguem de començar des del principi. Deixar coure uns minuts més. Treure de la paella i ja és a punt per gaudir-la.

Bon profit!

Truita Patates 3

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s