Salsa d’all escalivat

Aquesta salsa d’all escalivat sorprèn… quan la menges té un gust suau, l’all no repeteix, no fa mal a l’estómac… ideal per acompanyar carn.
 

Ingredients:
 
4 caps d’all
120 grs de crème fraîche (la podem trobar al Mercadona)
25 grs d’oli d’oliva
Sal
Pebre negre
 

Elaboració:

  • Embolicar els caps d’all amb paper d’alumini. Abans de tancar el farcellet posar una gota d’oli d’oliva
  • Escalivar al forn durant 30 minuts, aproximadament, a 170 graus. (Podem aprofitar per escalivar pebrots, albergínia… el que sigui)
  • Per saber si són cuits, tocar a veure si estan tous. Destapar i deixar refredar
  • Sobre una taula de treball prémer els alls, sense pelar, perquè surti tota la carn
  • Posar la carn dels alls escalivats dins el got de la trituradora juntament amb la crème fraîche, l’oli, una mica de sal i una mica de pebre negre i triturar, fins obtenir una crema suau. Rectificar de sal i pebre, si cal.

Bon profit!

IMG_0138_2

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s