Pan quemao

Els pan quemaos són típics de València. Avui els he fet aprofitant que feia tortell de St. Antoni. La massa és la mateixa que la de la coca de St. Joan i com les quantitats donen per a dos tortells, he preferit fer-ne un i amb la resta uns pans quemaos per esmorzar.

Elaboració dels pan quemaos:

  • Quan la massa del tortell ha llevat per primera vegada dividir-la en dues parts. Una pel tortell. L’altre pels pan quemaos.
  • Dividir la massa de pan quemao en quatre parts iguals. Arrodonir-les
  • Posar els pan quemaos sobre la safata del forn folrada amb paper vegetal. Pintar amb ou i amb unes tisores fer dos talls en creu a la superfície i espolsar abundant sucre per sobre.
  • Deixar llevar un parell d’hores en un lloc resguardat. Veure com creixen fins doblar el seu volum.
  • Posar a coure al forn calent a 180 graus, aproximadament durant 10-15 minuts.
  • Deixar refredar.

Bon profit!

IMG_0363_2

IMG_0344_2

 

 

Anuncios

    • Haurien d’haver pujar una mica més. Tot i així, ho he volgut publicar perquè és una manera d’aprofitar, ja que et poses a fer una massa que has de deixar llevar dues vegades cal aprofitar…
      Una abraçada, Eva!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s