Crema de carbassa

La crema de carbassa que he fet aquesta vegada l’he fet escalivant-la al forn, per variar una mica, i com ens ha agradat vull compartir la recepta amb vosaltres. Ens servirà per desintoxicar-nos dels àpats copiosos de les festes.

Per fer-la més suau enlloc de posar nata o llet l’hi he posat llet d’arròs. Per servir-la li he posat per damunt uns daus de pernil, també podríem posar uns picatostes o unes pipes de carabassa, etc.

 

Ingredients:

1 carbassa de les petitones
½ litre de caldo vegetal
½ got de llet d’arròs (és la que prenc habitualment)
1 rajolí d’oli d’oliva
Sal, pebre

 

Elaboració:

  • Tallar la carbassa per la meitat longitudinalment i embolicar les dues parts amb paper d’alumini
  • Coure al forn calent a 190 graus, durant uns 45 minuts. Per saber si és cuita punxar amb un escuradents, també ho sabrem, si la toquem i és ben tova
  • Treure del forn i deixar refredar
  • Amb una cullera treure tota la polpa fins deixar la pell ben fina
  • Batre la polpa juntament amb el caldo vegetal i l’oli. Rectificar de sal i pebre
  • Afegir la llet d’arròs i batre de nou per integrar bé tots els ingredients

Bon profit!

IMG_0313_2

Anuncios

  1. La de carabassa és de les meves preferides, i així en versió lleugera és ideal per aquests dies que intentem vigilar després dels “atracons” de les fetes ;). un petó!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s