Polvorons de sèsam i canyella

És la primera vegada que faig aquests polvorons i són molt bons.

No em canso de dir-vos que us animeu a fer els polvorons a casa, us sorprendreu de lo fàcil que són de fer i del resultat!

 

Ingredients:

300 grs de farina
275 grs de llard de porc
250 grs de sucre
150 grs d’ametlla mòlta
1 ou
1 mica de sal
2 cullerades de canyella en pols
2 cullerades de llavors de sèsam
Llavors de sèsam per posar sobre els polvorons

 

Elaboració:

  • Torrar la farina al forn a 160 graus, remenant de tant en tant perquè no es cremi, fins que agafi un color suau de torrat. Deixar refredar. Ha d’estar freda per fer els polvorons (com vem fer a la recepta de polvorons d’avellana)
  • Torrar l’ametlla mòlta de la mateixa manera que hem fet amb la farina.
  • Una vegada estigui freda la farina i l’ametlla mòlta barrejar-les en un bol.
  • Afegir la llard de porc, el sucre, la sal, l’ou i la canyella i les llavors de sèsam.
  • Amassar bé perquè s’integrin tots els ingredients i deixar reposar a dins la nevera durant dues hores embolicada amb paper film.
  • Posar la massa sobre el marbre i estendre-la amb el corró deixant-la en un gruix d’1 cm d’alçada.
  • Amb un tallador de galetes fer els polvorons. O fer boles de la mateixa mida i aixafar-les una mica.
  • En un plat posar més llavors de sèsam i passar la superfície del polvoró per sobre prement una mica perquè s’enganxin les llavors. Posar els polvorons sobre la safata de forn folrada amb paper vegetal.
  • Coure al forn preescalfat a 185 graus durant 15-20 minuts, amb calor a dalt i a baix.
  • Una vegada cuits, treure del forn i deixar refredar sobre la reixeta.

Bon profit!

sesam i canela

Anuncios

  1. Uauuu semblen de compra, són perfectes!!! encara no m’hi he posat… de moment aquest any el rosco i el panettone, i l’any vinent segur que m’hi animo, la veritat és que m’encanten!! un petonàs!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s