Palmeres de pasta de full

Mentre no venen els dolços de Nadal, avui us proposo fer unes palmeres de pasta de full. Fàcils de fer i boníssimes per acompanyar un bon cafè.

 
Ingredients:

1 làmina de pasta de full
Sucre i canyella

 
Elaboració:

•    Espolsar sucre sobre la superfície on treballarem i estendre la làmina de pasta de full
•    Passar el corró per sobre perquè s’enganxi el sucre
•    Espolsar una mica de sucre i canyella sobre la pasta de full
•    Doblegar un dels extrems cap al centre fins a la meitat. Fer el mateix amb l’altre extrem
•    Espolsar una mica de sucre i canyella
•    Passar el corró per sobre perquè s’enganxi el sucre
•    Fer el mateix dues vegades més. En total són tres plecs
•    Tallar a rodanxes d’un centímetre d’amplada
•    Folrar amb paper vegetal la safata del forn i posar les palmeres separades entre si perquè no se’ns enganxin dins el forn quan s’inflin
•    Coure a 200 graus, durant 10 minuts aproximadament. Hem de vigilar no se’ns cremin. NO em cansaré mai de dir que cada forn és un món i cal vigilar que no quedin crues ni que es cremin.

Bon profit!

IMG_0095

IMG_0111

IMG_0113

Anuncios

  1. Són tan bones que en realitat és un perill fer-les a casa si no tens convidats, perquè és començar i no poder parar!!! m’hi encanta el toc de la canyella, quina gana!! un petó!! (i espero ja els dolços de NAdal!!)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s