Salmó amb llagostins

Parada tècnica necessària. Sí, potser m’he passat amb la durada però m’han passat els dies volant, suposo que com a tothom, oi??
 

Tot i així, no m’he oblidat de la cuina, de les receptes, de les fotos, de les idees. Tot anirà sortint.
 

Arriba el mes de setembre, els nens inicien curs nou i els adults ens posem propòsits nous. El meu, com cada any, és anar mantenint viu aquest modest blog de cuina.
 
Avui per inaugurar temporada, us proposo una recepta de peix, senzilla i amb un bon resultat, i si no ja em direu.
 

Ingredients:

 
IMG_3847
2 cebes mitjanes
1 llom de salmó per persona
3 llagostins per persona
1 gotet de vi blanc
Sal i oli d’oliva
 
 

En primer lloc pelem els llagostins i en una cassola amb una mica d’oli sofregim els caps i les pells. Ho retirem i coem els llagostins, volta i volta i els reservem. Fem el mateix amb els lloms de salmó, sense que s’arribin a coure del tot, i reservem també.
Tallem les cebes fines i les posem a coure a foc lent, a la mateixa cassola on hem cuit els llagostins i el salmó , remenant de tant en tant. Quan veiem que està cuita hi posem el salmó i el vi, i rectifiquem de sal. Deixem que faci xup xup a foc mig durant cinc minuts aproximadament i a l’últim moment hi afegim els llagostins. Deixem que cogui tot junt uns dos minuts perquè es barregin tots els sabors.
 
 
Bon profit!

Anuncios

Un comentario

  1. Com m’agrada el salmó!! i quina recepta més fàcil i resultona per tornar al blog! te la copiaré segur, ànims amb aquest propòsit, eh?? un petó!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s