Amanida alemanya

Ja és estiu i això representa fer amanides de totes les maneres, de pasta , de llegums, de patates…. No sabria dir-vos quines són les meves preferides…

 
 

Ingredients:
 amanida alemana
 

2 patates grosses
2 salsitxes de Frankfurt
½ ceba tendra
2 cullerades de maionesa
1 cullerada de mostassa de Dijon
1 cullerada de tàperes en vinagre
3 cogombrets en vinagre
Sal i pebre
 
 

Hem de coure les patates senceres i amb pell en aigua bullint amb sal durant 40 minuts aproximadament. Per saber si són cuites les punxem amb un escuradents. Escorrem i deixem refredar. Mentrestant, podem picar la ceba a daus petits, els cogombrets i les tàperes, i barregem amb la maionesa i la mostassa. Afegim sal i pebre.
Pelem i tallem les patates a daus, les salpebrem. Tallem les salsitxes i les barregem amb les patates. Finalment incorporem la salsa feta anteriorment i remenem bé vigilant que no es trenquin les patates.
 

Deixem refredar a la nevera.
 
 

Bon profit!

Anuncios

Un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s