Coca de cabell d’àngel

Ve Sant Joan i és temps de coques i revetlles. Ja vaig justa per penjar la recepta d’aquesta coca de cabell d’àngel, però és tan senzilla que encara hi sou a temps per fer-la.
També us recordo i recomano la entrada de Coca de Sant Joan que vaig penjar l’any passat. És la recepta de la típica coca de crema pastissera que no podeu deixar de fer-la.

 
 

coca sant joan2
 
Ingredients:
 
 
2 plaques de pasta de full
1 llauna de cabell d’àngel
Pinyons
Sucre

 
 

Estenem una placa de pasta de full i la posem sobre la safata del forn folrat amb paper vegetal i la punxem amb una forquilla. Per sobre hi posem una capa de cabell d’àngel i cobrim amb l’altra placa de pasta de full. La punxem amb una forquilla, i espolsem per sobre una capa generosa de sucre i per últim els pinyons. Posem al forn, que ja estarà calent a 180 graus, durant 10 minuts, aproximadament, ja que cada forn és un món.
La traiem del forn, la deixem refredar sobre una reixeta i ja tenim la coca de cabell d’àngel per la revetlla de Sant Joan.
 
 

Truc:
 

1. Perquè els pinyons no se’ns cremin quan posem la coca al forn, els posarem en remull amb aigua, mínim una hora abans.

 
 

Bon profit!

coca sant joan

 

Anuncios

Un comentario

  1. Aquesta és la coca que faré jo aquest any, perquè no estaré a casa i és molt més senzilla de fer. A més, està tan súper bona que no té res a envejar a la clàssica, oi?? genial el truc dels pinyons, el tindrè en compte. Un petó i bona revetlla!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s