Pa de pessic d’olivada i crema d’anxoves

La recepta d’avui es tracta d’una tapa ben original.
 
 

Pa de pessic d’olivada:
 
IMG_3493
2 ous
30 grs sucre
100 grs farina
8 grs llevat royal
5 grs sal
50 grs mantega pomada
70 grs olivada
1 rajolí de licor sec que més ens agradi: manzanilla o orujo o sake, etc)
 
 

Batre els ous amb el sucre fins que dupliquin el volum. Afegir la farina, el llevat i la sal tamisats. A part barregem la mantega pomada i l’olivada i l’afegim a la massa anterior. Per últim, el licor.
Posem la massa en un motlle de plum cake llarg i posem al forn calent a 190 graus, durant 15 minuts aprox.
Deixar refredar sobre reixeta del forn, reservar i quan estigui fred tallar.
 

Crema d’anxoves:
 

200 grs de philadelphia
4-5 filets d’anxoves ( segons ens agradin mes o menys)
 
 

Triturar amb la batedora. Posar dins una mànega pastissera i refredar a la nevera.

Decorar els trossos de pa de pessic d’olivada amb la crema d’anxoves.
 
 

Bon profit !!

Anuncios

Un comentario

  1. Quina tapa més original i més bona!! m’imagino que el bescuit sol ja ha d’estar boníssim amb el gustet de l’olivada, però a sobre amb la cremeta d’anxova, per repetir i repetir!! un petó!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s