Pastís de poma

Aquest pa de pessic és ben suau i esponjós ideal per a esmorzar, berenar o de postres en qualsevol àpat.

 

Ingredients:

 ppoma2
 

300 grs de farina

200 grs de sucre

100 ml d’oli d’oliva suau

1 iogurt natural

4 ous

1 sobre de llevat químic

5 pomes Golden

 
 

Primer pelem 3 pomes i les tallem a daus, hi afegim una mica del sucre i reservem. Deixem dues pomes per tallar a grills que serviran per decorar. En un bol tamisem la farina i el llevat. En un altre bol amb la batedora elèctrica batem els ous i el sucre fins que canviï de consistència i augmentin el seu volum, hi afegim el iogurt i l’oli. Finalment hi incorporem la farina tamisada amb el llevat i barregem bé amb una espàtula. Per últim, afegim els daus de poma amb el suc que hagin fet.  Remenem bé i aboquem en el motlle. Repartim la massa per tot el motlle i cobrim amb els grills de poma. Espolsem sucre i canyella en pols i ho posem al forn a coure a 180 graus durant 30 o 45 minuts, depèn del forn que tinguem.

 
 

Bon profit!

ppoma1

Anuncios

Un comentario

  1. Els posters amb poma em perden!! i a més aquest és força saludable, que no porta gens de mantega!! amb la humitat que li dóna la poma ha d’estar boníssim! Un petó!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s