Quiche de formatges

Aquesta recepta de Quiche m’agrada perquè trobo que té un gust Mediterrani total amb la combinació de formatges, olives negres i farigola i, per últim, decorada amb tomàquets confitats tallats a quarts amb forma de pètal.

 
 
 

Ingredients:
 

1 placa de full
200 grs mozzarellaquiche
100 grs formatge de cabra
30 grs de formatge parmesà en pols
60 grs de nata x muntar
70 grs d’olives negres (tallades per la meitat)
2 ous
1 cullerada sopera de farigola
 

Pels tomàquets confitats
 

2 tomàquets
Oli d’oliva suau
 

Primer de tot farem els tomàquets confitats: escaldem els tomàquets, pelem, tallem a quarts i traiem les llavors, que només quedi la carn. Els posem en un pot i els cobrim amb oli. Coem a foc mooolt baix, fins que estiguin cuits. Colem i reservem. L’oli el podem aprofitar…

 
Comencem a fer la Quiche:
 

Estirem la massa, emmotllem, deixem reposar uns 10 minuts a la nevera i tallem la pasta que sobra pels bordes i coem al “blanc”.
Coure al blanc: cobrim la massa amb paper d’alumini i posem a sobre llegums secs i posem al forn calent fins que veiem que comencen a daurar-se els bordes. Traiem del forn i amb compte retirem el paper d’alumini. (els llegums els podem guardar per coure al blanc altres vegades)
 

Mentre es cou la massa, en un bol barregem els formatges, la nata, les olives (tallades per la meitat), els ous i la farigola. Barregem bé tots els ingredients i aboquem sobre la base de pasta de full ja cuita. Decorem amb els tomàquets confitats, com si fossin pètals. Coem al forn a 180 graus fins que veiem que està cuit.

 
 
Bon profit!

Anuncios

  1. Pingback: Quiche de formatges | Celler-Adocse

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s