Espaguetis a la carbonara

Aquests espaguetis a la carbonara no porten nata, com els originals, i tenen l’avantatge que es fan en un moment. Així que ja no hi ha excusa per no fer-los. Aquesta recepta és per quatre racions.
 
 
Ingredients:
 

spaguettis

 

400 grs d’espaguettis

1 paquet de bacon, solen ser de 100 grs.

2 ous

Aigua, sal i  1 fulla de llorer

 
 
 
 

Posem al foc una olla amb abundant aigua, una fulla de llorer i sal. Quan arrenqui el bull afegim els espaguetis i deixem coure el temps que indica el fabricant, remenant de tant en tant. Quan estiguin cuits els escorrem.

Mentrestant, tallem el bacon a trossets i en una paella el rossegem.

Quan ja tenim escorreguts els espaguetis els aboquem a la cassola i afegim el bacon cuit. Per últim incorporem els ous i remenem bé, amb l’escalfor dels espaguetis els ous es couen.

Acompanyem els espaguetis amb formatge ratllat perquè cadascú s’hi posi la quantitat que vulgui.

 
 

Bon profit !

Anuncios

  1. Pingback: Espaguetis a la carbonara | Celler-Adocse

  2. Mmmm què bons!!! amb nata o sense, m’encanten!! jo normalment no hi fico ou, i substitueixo la nata per llet evaporada, també queden molt bé i menys calòrics! Un petó!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s