Brownie

Un clàssic que no pot faltar per als amants de la xocolata. Mira que n’he tastat! Però em quedo amb aquesta recepta. Aviso, no és un pastís light!, i…??

 
 

Ingredients:
 brownie
 

225 grs xocolata Nestle postres
225 grs mantega
225 grs farina
500 grs sucre
6 ous
200 grs nous pelades
Sal, un polsim
 
 

Fonem la xocolata amb la mantega al bany maria. Ho aboquem en un bol i hi afegim el sucre. Després els ous, un per un. No afegim el següent fins que l’anterior no està ben integrat a la massa. Incorporem la farina tamisada amb la sal i remenem fins que estigui ben barrejat. Per últim, afegim les nous pelades i picades.
 
Folrem un motlle rectangular (32×23 cm, aprox) i hi aboquem la massa, i introduïm a dins el forn calent a 150 graus. Deixem coure 17 minuts i passat aquest temps obrim el forn i capgirem el motlle, de manera que la part que estava a la part de dins quedarà fora i a l’inrevés, així ens assegurem que es cogui per igual. Deixem coure 17 minuts més. Sabem que és cuit quan s’infla una mica i la superfície és brillant. És hora de treure del forn, deixem refredar i quan estigui fred el reservem a la nevera d’un dia per l’altre.
 
Com he dit abans, com es tracta d’un pastís contundent el que faig moltes vegades és congelar la meitat. Així passats uns dies, el deixes descongelar i el gaudeixes com si estès acabat de fer.
 
 

Bon profit !

Anuncios

  1. Mmmm és tan bo!!! i és increïble que només l’hagi fet un cop… però és que tinc tantes receptes pendents… (m’imagino que no et ve de nou, oi?). Quins berenars et faràs!! un petó!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s