Costella de porc amb patates

Avui és una recepta de les que fa hivern, d’aquells plats  que venen molt de gust quan fa fred. Un plat ben tradicional.
 
 

Ingredients:
 
prova
 

½ kg costella de poc tallada a trossets
1 ceba
2 dents d’all
2 tomàquets ratllats
½ got de vi ranci
3 patates grans
1 fulla de llorer
romaní, farigola
1 canó de canyella
sal i pebre vermell dolç
 
 

Escalfem una mica d’oli en una cassola i quan sigui ben calent hi posem la costella de porc. La rosegem bé, fins que estigui ben daurada. Hi afegim la ceba picada i els dents d’all ben picats també. Quan la ceba sigui ben cuita, quan estigui transparent hi posem el tomàquet i deixem que es cogui bé. Afegim el vi ranci i deixem que evapori l’alcohol a foc fort. Per últim, posem les espècies i les patates trencades a daus. Cobrim amb una mica d’aigua i rectifiquem de sal. Deixem coure fins que les patates estiguin cuites.
 
 

Bon profit !!

Anuncios

  1. Pingback: Costella de porc amb patates | Celler-Adocse

  2. Una recepta fàcil però resultona, i un plat ideal per aquests dies de fred! La costella només l’he cuinada a la brasa jo, però m’apunto aquest guisadet. Un petó!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s