Xampinyons saltejats amb all i julivert

Aquests xampinyons els podem presentar d’acompanyament d’un segon plat, de tapa, de farcit de creps, etc… i estan ben bons !
xampis4

 
 

Ingredients:
 

1 safata de xampinyons
3 o 4 dents d’all
Julivert
Mantega
 
 

Primer netegem els xampinyons i els tallem a trossets, si són mitjans jo els tallo a quarts. Si els preparem per farcir creps els fem més petitons. Després piquem ben petits els dents d’all i el julivert. I finalment, posem en una cassola una mica de mantega, els xampinyons i per sobre l’all i julivert i una mica de sal. Coem a foc mig, remenant de tant en tant.
Ja veureu què gustosos són.
 
 

PD: ja que ens posem a picar l’all i el julivert, aprofitem i fem més quantitat i ho congelem. Es conserven molt bé.
 
 

Bon profit !

 
 
xampisxampis1xampis2

Anuncios

  1. Pingback: Xampinyons saltejats amb all i julivert | Celler-Adocse

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s