Pollastre amb fruits secs

Aquesta podria ser una versió del pollastre rostit, amb una presentació diferent: les prunes i orellanes estan tallades a trossets i acompanyades amb pinyons i festucs.

 

 

Ingredients:pollo+fruits secs

 

 

1 pollastre tallat a quarts

1 ceba

1 copeta de conyac

Orellanes i prunes dessecades

Pinyons i festucs (aquests sense sal)

 

 

Per començar piquem la ceba i la posem en una cassola per coure a foc lent fins que quedi transparent. No ha d’agafar color.

Mentrestant tallem a trossets les orellanes, les prunes i els festucs i reservem juntament amb els pinyons.

Per una altra banda, salem el pollastre i el posem en la safata del forn, espolsem una mica de les herbes que més ens agradin: farigola, romaní… i la copeta de conyac. Posem a coure al forn a 180 graus.

Mentre el pollastre es cou, acabem el guarniment. Quan la ceba ja està transparent, hi afegim les orellanes, prunes, festucs i pinyons i deixem coure a foc molt lent cinc minutets, que s’integrin tots els gustos. Finalment, quan veiem que el pollastre ja gairebé està cuit els darrers minuts posem per sobre el guarniment i ja està llest per servir. 

 

Bon profit !

Anuncios

  1. Pingback: Pollastre amb fruits secs | Celler-Adocse

    • Gràcies Neus ! Ha estat una gran sorpresa !!!
      Per cert, m’agrada el teu bloc! Tant les receptes de cuina com les manualitats que fas, són ben originals i alguna que altra faré 😉 !!

      Una abraçada,
      Laura

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s