Panets per hamburguesa

Us ve de gust unes hamburgueses amb panets fets a casa? Aquí teniu la recepta de panets d’ hamburguesa. La recepta està preparada per fer amb la panificadora, però si no en teniu, també es podria fer a ma.

 

Ingredients:

pa hamburguer2

 

300 ml aigua

500 grs farina de força

75 grs mantega

25 grs llet en pols

8 grs sal

20 grs sucre

20 grs llevat fresc

llavors de sèsam

 

Posem tots els ingredients a la cubeta de la panificadora i la posem en marxa, amb el programa d’amassat i llevat.  (1h 25 minuts)

Quan acabi, enfarinem el marbre, aboquem la massa i fem un petit amassat.  Fem porcions de 70 grs. aproximadament, els donem la forma i posem sobre les safates de forn i deixem reposar 15 minuts. Passat aquest temps, apretem una miqueta els panets, els tapem amb paper transparent untat amb oli i deixem llevar aproximadament durant una hora.  Passat aquest temps els espolsem una mica d’aigua i posem llavors de sèsam per sobre.

Posem a coure al forn calent a 200 graus i amb un recipient amb aigua, per coure amb vapor, durant 15-20 minuts, els darrers 5-10 minuts posem a coure per dalt perquè quedin daurats. Recordeu que cada forn és un món.

Deixar refredar sobre la reixeta del forn.

 

Bon profit!

 

pa hamburguer1

Anuncios

Un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s