Amanida de patata

Aquests dies de calor sovint faig per dinar amanida de patata. La preparo a primera hora del matí, la deixo a la nevera, i quan tornem de la platja, de la piscina o bé a l’hora de dinar, ja tinc el menjar fet.

Aquest tipus de plat admet molts ingredients, per tant, en posarem o en treurem per tal d’adaptar-lo al nostre gust.

 

 

Nueva imagen

Ingredients:

 
 

4 patates mitjanes
3 ous durs
6 barretes de cranc
2 tomàquets grans
olives
tonyina en conserva

 

 

Primer bullim les patates amb pell, que quedin cobertes. A l’aigua hi posem sal. Per saber quan estan cuites les punxarem amb una forquilla o un escuradents. Les escorrem i deixem refredar.
Mentrestant, podem pelar els ous i els tallem a trossos, igual que els tomàquets i les barretes de cranc.
Quan ja no cremin les patates les pelem, les tallem a daus i anem posant en una safata, i per sobre posem els trossos d’ou, dels tomàquets, de la carn de cranc, les olives i la tonyina. Amanim amb un rajolí d’oli d’oliva, del bo! i deixem a la nevera.

A l’hora de dinar podem acompanyar amb una mica de maionesa. A mi m’agrada amb una mica d’oli i res més.

 

Bon profit!

Anuncios

  1. Pingback: Amanida de patata | Celler-Adocse

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s