Xupa-xups de tomàquets xerry

Quan menges aquest xupa-xups és una explosió dins la boca entre el caramel i el tomàquet. Es tracta d’una tapa original i vistosa. Aquesta recepta forma part del dinar de tapes.
 
 

Ingredients:xupaxups xery 2
 
 

Tomàquets xerry

Sucre

Pals de broqueta

 
 
 
 

Primer netegem els tomàquets i els assequem bé. Punxem el pal de la broqueta en el tomàquet a la part d’on està enganxat a la branca. Fem un caramel amb el sucre. Per fer el caramel posem una mica de sucre en un pot i deixem fondre, quan està fos del tot, afegim més sucre fins que estigui fos del tot, i així anirem repetint fins tenir un caramel abundant. Banyem els tomàquets en el caramel. I quan s’hagin refredat ja els podem posar en una copa per servir a la taula.
 
 

Bon profit!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s