Macarrons mediterranis

Aquests macarrons tenen sabor mediterrani pels seus ingredients: pasta, tomàquet, olives verdes i negres i anxoves. Ideal per aquests dies de calor i una manera diferent de menjar la pasta.

A partir d’aquesta recepta, podeu fer les variacions que més us agradin

 

 

Ingredients:

 

macarrons mediterranis2

 

3 tomàquets madurs però que estiguin forts

2 ous durs

Olives negres sense pinyol

Olives verdes sense pinyol

Anxoves

Macarrons (100 grs per persona)

 

Primer de tot escaldem els tomàquets per perlar-los fàcilment: fem una creueta a la base del tomàquet i els submergim, un per un, en pot amb aigua bullint. Els deixem un minut i quan els traiem els posem en un bol amb aigua freda. Quan estiguin freds, els pelem, els traiem les llavors i els tallem a trossets petits. En una paella posem una mica d’oli i quan estigui ben calent afegim el tomàquet i el saltem un parell de minuts a foc fort. No més. El reservem perquè es refredi.

Tallem les olives, verdes i negres, a rodanxes i les anxoves a trossets. Hi afegim el tomàquet i els ous durs tallats. Barregem bé.

Quan els macarrons estiguin bullits i freds, els servim i per sobre hi posem la barreja anterior i espolsem una mica d’orenga.

 

Bon profit!

 

macarrons mediterranis

 

 

 

Anuncios

  1. Pingback: Macarrons mediterranis | Celler-Adocse

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s