Xupa-xups de pollastre amb salsa Yakitori

Aquí us deixo una altra tapa diferent, per sorprendre. Dintre de poc ja penjaré la recepta de patates braves…

 

Ingredients:

 

18 ales de pollastre (només la cuixeta)yakitori

Farina

Oli suau per fregir

200 ml de Sake per cuinar (no cal comprar un bon sake)

100 ml de Soja (la menys salada)

100 ml de vinagre d’arròs

 

 
 

En primer lloc, agafem les ales i amb un ganivet farem que la carn vagi fins al final de l’os, fent que quedi una bola de carn, com si fos un xupa-xups , i l’os de l’ala serà el pal. Enfarinem bé i fregim amb abundant oli fins que estiguin ben daurats.  Quan els tenim tots fregits, en una cassola posem a bullir el sake amb el vinagre d’arròs i quan arrenqui el bull, afegir els xupa-xups i deixar coure, a foc fort,  fins que s’evapori tot el líquid, remenant perquè tots els costats dels xupa-xups s’impregnin de la salsa.

Finalment quan s’ha evaporat tot el líquid, afegim la salsa de soja i deixem reduir, a foc mig, fins que desapareix tota la salsa.

Aquesta tapa s’ha de servir calenta.

 

Bon profit !

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s