Trufa

La trufa ens servirà per infinitat de farcits: pa de pessic, pasta de full, lioneses, etc.

Què bona i què senzilla de fer:

trufa
Ingredients:

 

400 grs. de nata per muntar

200 grs. de xocolata (tipus Nestle postre)

 

 

 

 

Posem a bullir la nata, mestrestant, anem picant la xocolata. Posem la xocolata en un bol i hi aboquem la nata, remenar bé.

Tapar “a pell”: tapar amb el paper film tocant la trufa, així no es farà la crosta reseca quan es refreda.

Ja tenim la trufa. Per poder-la utilitzar la reservem a la nevera mínim 24 hores. També la podem congelar. Només falta muntar-la, per poder-la utilitzar com a farcit. En aquest cas lioneses.

 

Truc: perquè la trufa ens quedi més consistent. Quan bulli la nata, reservem una part. Hidratem mig full de gelatina neutre i la posem a la nata que hem reservat, remenem bé  i tot seguin l’aboquem a la resta de nata amb xocolata. Deixem refredar a la nevera mínim 24 hores.

Bon profit!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s