Bunyols de poma

Aquests bunyols de poma són irresistibles… si n’agafes un… no pots parar…

Marxo que me’n quedo sense  … 🙂

 

Ingredients:

 

250 grs. de farinabunyols poma

100 grs. de sucre

15 grs. de llevat (tipus Royal)

200 grs. d’aigua tèbia

1 gotet de conyac o rom

1 pessic de sal

4-6 pomes tipus golden o reineta

Oli de gust suau

 

 

Pelar i tallar les pomes a trossos. Barrejar amb el sucre i el conyac o rom. Deixar macerar mínim una hora.

Barrejar el llevat, l’aigua tèbia, la farina, el pessic de sal i el suc de la maceració de les pomes. Deixar reposar una estona.

Arrebossar els trossos de poma amb la massa anterior i fregir amb abundant oli. Quan estiguin daurats treure i deixar sobre una safata amb paper de cuina absorbent perquè s’empapi  l’oli sobrant. Finalment passar a una safata i espolsar sucre glaç per sobre els bunyols.

 

Bon profit !

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s