Xoriço a la sidra

Aprofito aquesta tarda de diumenge plujosa i us deixo una altra recepta de dinar de tapes….

Ingredients:

xoriço sidra
6 xoriços asturians

Oli d’oliva

1 l de sidra natural

Tallar els xoriços a rodanxes i fregir amb una mica d’oli. Quan hagin deixat una mica de suc afegim la sidra i deixem reduir a foc fort, fins que hagi desaparegut del tot.  Els podem acompanyar amb una mica de pa per aprofitar el suquet que deixen. 😉
Bon profit !

Anuncios

  1. Pingback: Xoriço a la sidra | Celler-Adocse

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s