Ametlles assaonades

Segueixo amb el dinar de tapes

Ingredients:

ametllesassaonades

250 grs. d’ametlla marcona

1 clara d’ou

1 cullereta de cafè (cc) de pebre negre

1 cc de pebre vermell dolç

Una mica de nou moscada, de canyella i de sal

Espumem la clara d’ou, és a dir, la batem però sense arribar a punt de neu i barregem amb totes les espècies i per últim afegim les ametlles.

Posem a coure al forn (dalt, baix i ventilador) a 160 graus, uns 10 minuts.  Però compte que cada forn és un món, vigilem que no se’ns cremin !!

El que té de bo aquesta recepta, és que les quantitats de les espècies les podem anar ajustant al nostre gust.

Les ametlles que ens sobrin les podem guardar en un pot de vidre ben tancat. (això si en sobren… jejeeee) 😉

Bon profit !

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s