Cruixent de mandonguilla

Tercera entrega de dinar de tapes

Ingredients:

mand

250 grs de carn picada (meitat porc, metitat vedella)

1 cullerada sopera d’all i julivert ben picat

1 cullerada sopera de pa ratllat

Sal, pebre i oli suau per fregir

Pasta Philo

Opcional: formatge roquefort

Barregem la carn picada amb l’all i el julivert ben picats, el pa ratllat, sal i pebre. Fer mandonguilles petitones.

Tallar amb un ganivet la pasta Philo una mida aprox. de 12×12 cm. S’ha de treballar ràpid perquè com és una pasta molt fina s’asseca de seguida i es trenca. Posar-hi la mandonguilla sobre la pasta Philo i embolicar com si fos un regal.

Fregir amb oli abundant i molt calent, quan els traiem del foc posar sobre paper de cuina perquè absorbeixi l’oli sobrant.

Opcional: sobre la mandonguilla de carn posar una mica de formatge rocafort i després embolicar.

Bon profit !

Anuncios

  1. Pingback: Cruixent de mandonguilla | Celler-Adocse

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s