Broqueta de llagostins arrebossats

Aquesta és una altra tapa del dinar de diumenge. Com vaig dir, les aniré penjant poc a poc.
La podeu tenir preparada i en l’últim moment només cal fregir els llagostins. També els podem preparar i congelar, el dia que els anem a menjar només cal descongelar i fregir.

Ingredients:llagostins arrebosats

Llagostins crus
Farina
Ou
Quicos
Oli suau i pals de broqueta

 

Salsa de formatge:
100 grs formatge parmesà
100 grs nata per muntar

  • Primer pelem els llagostins i els clavem al llarg del pal de broqueta, començant des de la cua. Passar-los per la farina.
  • Triturem els quicos, sigui amb la batedora o amb la picadora, fins que tinguin consistència de farina.
  • Batem un ou, i passem els llagostins primer per l’ou, després per la farina i finalment pels quicos triturats, prement fort perquè la farina s’enganxi bé. (A mi em va molt bé batre l’ou en un got llarg i estret, dels de cubata.)
  • Per últim, fregim els llagostins en abundant oli.
    La recepta inicial els acompanya amb una salsa de formatge. Pel meu gust no els cal, però jo us explico com es fa i vosaltres mateixos.

Salsa de formatge:

Bullir la nata i quan arrenqui el bull afegir el formatge ratllat i batre.

Bon profit !!

Anuncios

  1. Pingback: Broqueta de llagostins arrebossats | Celler-Adocse

  2. Pingback: Broqueta de llagostins arrebossats — | Celler-Adocse

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s