Crema de coliflor

Una manera diferent de presentar la coliflor.

Cansada del típic plat de verdura, patata i coliflor, vaig pensar que no estaria gens malament feta en crema, i la veritat és que va agradar. Per acabar el plat, la vaig presentar amb bacó tallat a trossos petitons i ben torradets.

D’aquesta recepta no tinc foto… no vaig tenir temps de fer-la.

Bon profit !

Ingredients:

1 coliflor

3 patates

1 ceba

Bacó tallat a trossets petitons

Tallar els ingredients petits i posar a la cassola, sofregir-los una miqueta i afegir aigua fins a cobrir-los amb una mica de sal. Bullir fins que estigui ben cuit.

Passar per la batedora fins a tenir feta la crema.

A l’hora de servir, tallar unes tires de bacon a trossets i coure a la paella i quan estigui doradets posar per sobre la crema de coliflor

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s