Crema de carbassó

Arriba el fred, i amb el fred què millor que unes bones cremes de verdures o unes sopes ben calentones.

De crema de carbassó hi ha moltes versions, jo us explico la meva crema de carbassó, i a partir d’aquí les variacions poden ser infinites.

Bon profit !

 

Ingredients:

IMG_2552

 

 

3 carbassons

2 porros

3 pastanagues

2-3 patates, segons la mida

3 formatgets, opcional

 

 

En una cassola posar una mica d’oli d’oliva i incorporar tots els ingredients tallats a trossets petits. Sofregir-los una estoneta amb una mica de sal. Passats 10 minuts, aproximadament, afegir aigua fins a casi cobrir les verdures.  Deixar coure fins que els ingredients estiguinben tous.

És el moment d’afegir els formatgets si decidim posar-ne, sinó, ja podem passar la batedora fins a tenir la crema feta.

A l’hora de servir ho podem acompanyar de crostonets de pa torrats, pernil tallat a trossets petits, etc.

Anuncios

Un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s