Bacallà amb musselina d’all

Haig de confesar que el bacallà no m’agradava, per sort l’he descobert, no massa tard… gràcies al meu pare. Me l’ha presentat de moltes maneres fins que al final ha aconseguit que m’agradi i, a més a més, m’he animat a cuinar-lo.

Ahir vaig fer uns lloms (congelats de La Sirena)  sobre una torrada de pa i per sobre una salsa fina d’all, gratinat 2 minuts al forn i ja està.

 

La foto, no és molt bona, però així us podreu fer una idea.  Respecte a les fotos…. ja veieu que no és lo meu, m’hauré de buscar un fotògraf 😉

Bon profit !

 

Ingredients:

bacalla musselina all

2 lloms de bacallà al punt de sal(congelats de La Sirena)

4 dents d’all

6 llesques de pa, tallades esbiaixades

Oli d’oliva

1 rovell d’ou

5 cullerades soperes de llet

 

 

 

 

Pelar els alls, treure la germinació i posar a confitar amb oli d’oliva uns 10 minuts a foc molt baix, no ha d’arrencar el bull.  Mentrestant assequem els lloms de bacallà amb paper absorbent de cuina i els tallem en tres parts cadascun.

Traiem els alls i hi posem els talls del bacallà, que quedin ben coberts per l’oli, durant uns 4 minuts aproximadament, quan comencin a posar-se blancs,  treure’ls i posar sobre paper de cuina perquè absorbeixi l’oli sobrant.

Torrar les llesques de pa amb el gratinador del forn.

Per fer la musselina d’all, en el pot de la batedora posar el rovell de l’ou, els alls i les 5 cullerades de llet, batre i anar afegint l’oli lentament, per aconseguir una maionesa no gaire espessa.

Per acabar, posar sobre les torrades un tros de bacallà i cobrir amb la musselina d’all i gratinar dos minuts, aproximadament.

Anuncios

  1. Pingback: Bacallà amb musselina d’all | Celler-Adocse

  2. Hola,

    He vist que tens moltes receptes al bloc, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 27000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Andreu
    Lestevesreceptes.cat

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s