Espirals de canyella amb glacejat de llimona

Per als amants de la canyella. A casa ho som molt. És una recepta ràpida de fer… i de menjar !!

 

Ingredients:

Pasta de full

3 cullerades de sucre

 

1 cullerada de canyella en pols

1 ou

Pel glacejat:

4 cullerades de sucre glas

3 cullerades de suc de llimona

 

 

Barrejar el sucre amb la canyella. Estendre la placa de pasta de full i cubrir-la amb la barreja de sucre i canyella. Enrotllar-la i tallar en rodanxes.

Posar les espirals sobre la safata del forn coberta amb paper vegetal. Pintar-les amb l’ou batut i posar dins el forn calent a 220 graus, durant 10 minuts aproximadament o fins que estiguin dorades. Mentrestant preparem el glacejat amb el suc de llimona i el sucre glas.

Quan traiem del forn les espirals les pintarem amb el glacejat. Les deixem refredar i ja podem començar a menjar-les.

Bon profit !

 

Anuncios

Un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s