Amanida de cabdells

Que bones són les amanides i ara a l’estiu sembla que encara són més bones. Amb aquestes calors de vegades arriben a ser plat únic.

Els cabdells no els compro sovint,  tot i que amb ells es poden fer amanides tant vistoses com aquesta, a més, podem posar els ingredients que més ens agraden

 

Ingredients:

 

cabdells

tomàquets xerry

blat de moro

formatge

anxoves

olives verdes i negres

 

 

 

Agafem els cabdells, traiem les primeres fulles i els tallem a quarts. Els posem al plat amb els tomàquets, el blat de moro i les olives. Al centre deixarem un lloc pel formatge tallat a daus. Sobre els cabdells posarem les anxoves. Finalment l’amanirem amb una vinagreta feta amb oli, mel, vinagre, sal i una mica de pebre.

Bon profit !

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s