Copa de pinya

Després d’un bon àpat sempre ve de gust unes postres lleugeres. Aquesta copa de pinya és ideal. La podem preparar i posar a la nevera perquè quan anem a prendre-la estigui ben fresca. Es tarda menys de cinc minuts a preparar-la, així que no hi ha excusa.

 

Ingredients:

1 pot de pinya al natural

Suc d’una llimona

Sucre

Per decorar, opcional:

Nata i xocolata ratllada

 

Primer de tot triturar la pinya amb una mica del seu suc, el suc d’una llimona i sucre. És millor posar-ne poc i si cal ja n’afegirem. Quan estigui ben triturat ho hem de passar pel col·lador xinès. Ha de quedar una consistencia que no sigui ni molt espesa ni molt líquida.

Deixar refredar a la nevera fins l’hora de prendre. Ho presentem servit en copes i per sobre podem posar nata i xocolata ratllada.

Bon profit ¡!

Uppss… sorry… no tinc foto, ja la posaré més endavant.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s