Carxofes amb pernil

Una de carxofes… què bones que són… a la brassa, arrebossades, en truita, etc… Recordo que la meva mare les feia arrebossades amb cervesa. Uhmmm… no podia parar de picar mentre les feia 🙂

Avui, però, és una recepta de carxofes en conserva.

 

Ingredients:

1 pot de carxofes en conserva

1 ceba
100 grs. de tacos de pernil

 

 

 

Picar la ceba ben petita i sofregir-la bé. Afegir el pernil i sofregir una estona més. Per últim, incorporar les carxofes ben escorregudes i tallades per la meitat. Deixar coure, a foc lent, uns cinc minuts i ja estan llestes.

Bon profit !

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s