Pit de pollastre gratinat

Durant les festes de Nadal ja se sap que passem moltes hores a la cuina preparant tota mena d’àpats per oferir als nostres convidats. És una dura prova, fins i tot, per a qui ens agrada cuinar. Així que avui us deixo una recepta fàcil, ràpida i molt bona, ideal per quan no tinguem ganes de cuinar o bé si hem d’improvisar algun dia.   Bon Nadal !!!

Ingredients:

1 pit de pollastre per persona

formatge Havartti

orenga

 

Primer de tot, agafem els pits de pollastre i els fem un tall en vertical. Obrim una mica el tall i hi posem una llesca del formatge Havartti, o qualsevol altre que es fongui. Tanquem una mica el pit amb els dits, i per sobre hi posem un altre tall de formatge. Per últim, espolsem l’orenga.  Ho posem a la safata i l’introduim dins el forn, escalfat a foc mig, i ho deixem coure per dalt i baix fins que veiem que el formatge està gratinat… i ja està ! Bon profit !!

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s