Pollastre rostit

Aquest plat tant el podem cuinar de diari com en alguna ocasió especial,  llavors, utilitzaríem un pollastre de pagès. A mi m’agrada cuinar-lo per a menjar-lo l’endemà, els ingredients estan més reposats i els gustos s’integren uns amb els altres.

Bon profit !

 

Ingredients:

1 pollastre tallat a octaus

2 cebes

2 pastanagues

2 o 3 dents d’all

2 fulles de llorer

1 tomàquet madur

1 copeta de conyac

una mica de farigola

prunes deshidratades (a gust del consumidor)

 

En primer lloc, passar el pollastre per farina i dorar-lo a la cassola. Tallar la ceba a daus i sofregir-la en la mateixa cassola amb l’oli on hem dorat el pollastre. Quan la ceba ja estigui cuita, afegir el pollastre i el conyac a foc fort perquè s’evapori l’alcohol. Passats uns minuts, 2 o 3, afegir el tomàquet tallat a quarts, les pastanagues tallades a trossos grans, els alls pelats, les fulles de llorer i la farigola. Tapar la cassola i deixar coure, a foc baix, aproximadament uns 45 minuts. Mentrestant, posar les prunes en remull i incorporar-les, a la cassola, quan quedin 10 minuts.

Per últim, per a fer d’acompanyament, fer unes patates fregides, en aquesta ocasió tallades a daus.

Servir ben calent.

Anuncios

  1. Pingback: Pollastre rostit | Celler-Adocse

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s