Conill al forn

La recepta d’avui és molt últil per a aquells dies en que tenim molt poc temps per a fer el dinar ja que poses els ingredients al forn i te’n pots oblidar, pràcticament, fins que ja és cuit. 

Aquesta vegada l’he acompanyat de patata i ceba, que cuites al forn estan d’allò més bones, però es pot posar el que es vulgui.

El conill es pot substituir per pollastre, llavors haurem de tenir en compte que el temps de cocció serà més gran.

Bon profit !

 

 

Ingredients:

1 conill tallat a quarts

patates

cebes

all, julivert i oli

 

 

Fer una picada amb l’all, el julivert i l’oli. Deixar reposar.

Posar el conill a la safata del forn. Afegir les patates i cebes tallades fines. Salar al nostre gust. Amb el pinzell de cuina pintar el conill i l’acompanyament. I per últim, sobre el conill tirar una copeta de conyac.

Posarem la safata al forn, previament escalfat, a 180 graus durant 35 minuts aproximadament.

Anuncios

  1. Pingback: Conill al forn | Celler-Adocse

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s