Gazpacho andaluz

Després d’unes merescudes vacances ja torno a estar aquí amb les forces renovades per seguir compartint amb vosaltres les meves experiències culinàries.

Avui, per començar, us deixo la recepta del “meu” gazpacho andaluz perquè refresqueu l’estiu. És una recepta molt senzilla i us animo a que el feu.

Bon profit !

Ingredients:

6 tomàquets madurs
1/2 cogombre
1 tros de pebrot verd
1 dent d’all
2 llesques de pa de pagès
oli, vinagre, sal i una mica de pebre
1/2 litro d’aigua

Tallar el pa, sense la crosta, posar en un jerro amb els tomàquets, el cogombre, l’all i el pebrot. Afegir-hi l’aigua, l’oli, el vinagre, la sal i el pebre. Picar tots els ingredients amb la batedora i passar pel colador xinès. 

Anuncios

Un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s