Pa de pessic de pinya

Aquesta és una recepta de fa molt de temps. És un pa de pessic amb pinya. Jo el trobo refrescant, i més ara de cara al bon temps! Ja m’explicareu !

Bon profit !

Ingredients:

1 llauna de pinya al natural
4 ous
250 grs de sucre
150 ml del suc de pinya de la llauna
2 culleradetes d’esencia de vainilla
4 cullerades de mantega
250 grs de farina
1 cullerada de llevat en pols

Primer de tot untem el motlle amb mantega i espolsem el sucre moreno, repartint-ho bé pel fondo i les parets del motlle. Coloquem les rodanxes de pinya.
En un bol, barregem els ous amb el sucre, afegim el suc de pinya, la vainilla i la mantega (textura pomada). Hem de barrejar-ho bé.
Incorporem la farina amb el llevat, tamisat, i quan estigui tot ben barrejat ho posem en el motlle.
S’ha de coure al forn, prèviament escalfat a 280 graus, durant 40 minuts, o bé fins que estigui cuit.

Important: quan el treiem del forn, l’hem de desmotllar en calent, així evitem que quan es refredi quedi enganxat pel sucre.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s