Allioli

L’assignatura pendent: l’allioli

Aquest cap de setmana he aconseguit fer un allioli, al morter, i que es lligués! 🙂   i he volgut compartir la meva experiència.

Fins ara sempre el feia a la batedora i, tot i que quedava bo, el meu repte era fer-lo a ma. M’havien dit diferents trucs i mai funcionaven, fins ahir. I com em va quedar bo, a continuació us explico com el vaig fer.

Ingredients:

 1 dent d’all

una mica de sal

un rovell d’ou

oli, de sabor suau

Matxucar la dent d’all en el morter amb una mica de sal, així no saltarà. Quan estigui ben desfet incorporar el rovell de l’ou. Hem de remenar fins que quedi ben incorporat. Espolsar una mica d’aigua, així farem que l’oli emulsioni (aquest és el truc)! Finalment, anirem afegint l’oli molt poc a poc fins que veiem que tenim prou quantitat d’allioli. Només falta posar-lo en una salsera.

Bon profit !

Anuncios

Un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s