Plum cake

Aquest cap de setmana he fet plum cake, feia molts anys que no el feia. Aquesta recepta me la va ensenyar a fer la meva mare quan jo era petita i recordava que ens agradava molt i la meva memòria no m’ha enganyat. L’hauré de fer més a sovint !

Ingredients:

500 grs. de farina

250 grs. de sucre

250 grs. de margarina

1 got de llet

1 sobre de llevat

4 ous

pell de llimona rallada

fruita confitada a trossets

Barrejar el sucre amb la margarina fosa. Afegir els rovells d’ou i la pell de la llimona rallada. Quan estigui tot ben barrejat, afegir la llet poc a poc, i  la farina amb el llevat tamisat. Per últim incorporar, poc a poc, les clares dels ous muntades a punt de neu.

Enfarinar les fruites confitades perquè no vagin cap a baix i incorporar-les a la masa, barrejant bé. Per últim, abocar en un motlle, per a plum cake, engreixat amb margarina i farina perquè ens sigui més fàcil de desenmotllar.

Posar al forn, que estigui fred, i coure a 180 graus durant 60 minuts, aproximadament.

Bon profit !

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s