Llibrets

Aquests llibrets els faig de la manera que em va ensenyar la meva àvia. Potser ja la coneixeu però per als qui no vull compartir-la, ja que quan tinc convidats a casa els llibrets triomfen. També us haig de dir que la manera d’arrebossar-los ho he après de la meva sogra: primer passar pel pa rallat i després per l’ou, així no queden tant resecs. Jo els farceixo amb formatgets tipus El Caserio. Els podeu farcir del que vulgueu: sobrasada, pernil i formatge, diferents tipus de formatge, tot i que a nosaltres com més ens agraden són els farcits amb formatget.

Ingredients:

llom de porc, li demanem al carnisser que el talli per a fer llibrets

formatgets

pa rallat i ous

Hem de tenir el mateix nombre de formatgets que de talls de llom. Salarem la carn i hi posarem el formatget, tallat transversalment, sobre una de les parts del llibret intentant cobrir la major part de superfície, així anirem fent amb tots els llibrets. Taparem amb l’altre part de la carn i l’apretarem una mica  amb els dits perquè quan el formatget es fongui no surti. Passar pel pa rallat i l’ou batut. En una paella hi posarem força oli i quan estigui ben calent anar fregint tots els llibrets, primer un costat i quan estigui dorat girar-lo i esperar que l’altre es dori, llavors, treure i posar sobre un plat amb paper absorbent perquè empapi l’oli sobrant. I ja estan a punt de menjar.

Bon profit!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s