Kartoffelsalat (amanida de patata)

Ja arriba l’estiu i el que em ve de gust menjar és tot tipus d’amanides. El kartoffel salat, és una amanida de patata, ceba, oli i vinagre i pel seu nom ja haureu endivinat que la seva procedència és alemana. És una de les preferides de la nostra família, és fàcil de fer i la pots fer a primera hora del matí i posar-la a la nevera i així a l’hora de dinar estarà fresqueta per a menjar-la.

Ingredients:

3 patates mitjanes

1 ceba

oli, vinagre, julivert, sal

Primer de tot hem de bullir les patates amb la pell. Quan estiguin cuites les deixem refredar. Per saber que estan cuites les punxarem amb una forquilla i quan es clavi facilment ja estan a punt. Mentrestant, tallem la ceba ben petita i la posem en un bol, hi afegim sal, oli, vinagre i julivert (que li donarà color).  Les quantitats depenen del gust, jo us aconsello que ho aneu tastant fins a trobar el vostre punt. Ho deixarem macerar una bona estona.

Pelarem les patates i les tallarem a rodanxes no molt fines perquè no se’ns trenquin. Per últim, posarem les rodanxes en una safata i les cubrirem amb la ceba. Deixem refredar l’amanida. Si la posem a la nevera, us aconsello treure-la una estona abans de menjar.

Bon profit!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s