Pastís de verdures

Suposo que com totes les mares vull que el meu fill mengi verdura i la volia presentar d’una altra manera i així és com vaig fer el pastís de verdures. Aquesta vegada portava ceba, pebrot vermell i un carbassó, però el que té de bo aquesta recepta és que pots posar les verdures que vulguis.

Bon profit !
Ingredients:

pasta de fullada
2 cebes
1 carbassó
1 tros de pebrot vermell
2 ous
100 grs. formatge parmesà
200 grs. nata líquida

Coure les verdures a la paella amb mantega. En un bol barrejar les verdures, el formatge, els ous batuts i la nata líquida. Posar la pasta fullada en el motlle untat amb mantega i farina (perquè no s’enganxi) i punxar-la. Abocar-hi la barreja de les verdures amb la resta d’ingredients. Coure al forn a 200 graus durant 40 minuts, aproximadament. Deixar refredar i servir.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s