Pastís de formatge a l’estil Nova York (Cheesecake)

Ja sabeu que sóc una aficionada al pastís de formatge en totes les seves variants. Així que aquí teniu la versió del “Cheesecake” i ja em direu com us ha quedat.   Bon profit !

Ingredients:

10 galetes tipus Digestive

1 cullerada de mantega

2 ous

3 cullerades de farina tamisada

1 cullereta d’estracte de vainilla

200 grs. de sucre

450 grs. de formatge Philadelphia

100 ml. de llet

200 ml. de nata fresca (Mercadona)

Untar un motlle de 20 cm i que es desmunti amb mantega i farina.

Triturar les galetes i barrejar-les amb la mantega desfeta. Posar a la base del motlle, axafant bé, i coure durant 10 minuts, aproximadament, a 180 graus.

Amb la batedora, barrejar el formatge i el sucre, afegir la llet i després els ous, d’un en un. Després incorporar la nata fresca, la vainilla i la farina. Quan estiguin tots els ingredients ben barrejats, abocar sobre la base de galeta que hem preparat anteriorment. Per últim, posar al forn a 180 graus, durant una hora, aproximadament. Per saber que està cuit, podem punxar amb una forquilla i si surt neta és que està cuit. Deixar reposar una estona més dins el forn. El pastís s’ha de guardar a la nevera i està més bo fet d’un dia per l’altre. Es pot menjar així o cobert amb la  melmelada que ens agradi.

Anuncios

  1. Pingback: Pastís de formatge a l’estil Nova York (Cheesecake) | Celler-Adocse

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s