Magdalenes

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Aquest cap de setmana he fet magdalenes. No n’havia fet mai, pensava que era complicat: han de pujar, han de quedar esponjoses, etc. Però finalment m’he decidit i no me’n penedeixo. De segur que repetiré, això sí, la propera vegada portaran xocolata… per petició del meu fill. Bon profit !

Ingredients:

3 ous

200 grs. de sucre

200 ml. d’oli

220 grs. de farina

1 taronja

1 sobre de llevat

una mica de sal

Batre els ous amb una mica de sal  i afegir el sucre. Incorporar el suc de la taronja i la seva pell rallada, després l’oli i per últim la farina tamisada amb el llevat. Finalment, posar la masa en els motlles. Aquesta vegada vaig utilitzar motlles de silicona i les flaneres, i tots van funcionar. No s’enganxen! Deixar reposar una estona, com tenia el forn ocupat, van reposar prop d’una hora. Escalfar el forn a 250 graus. Quan posem les magdalenes al forn, baixar la temperatura a 220 graus i coure-les durant 15 minuts, aproximadament.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s