Bunyols de vent

Estem a la Quaresma i el costum diu que els dimecres i els divendres es mengen bunyols. Jo penso que per a menjar bunyols no hi ha dies, i més si estan fets a casa, així que us deixo la recepta de Bunyols de vent. Bon profit !!

Ingredients:

400 ml. d’aigua

160 grs. de farina

100 grs. de mantega

4 ous

oli, sucre, sal, anís

Calentar en un pot l’aigua amb la mantega i una mica de sal. Quan bulli afegir la farina de cop i remenar amb força fins que la massa es separi de les parets, llavors afegir un rajolí d’anís. Deixar refredar una mica.

Un cop la massa està tèbia, afegir els ous d’un en un, s’ha de remenar fort i no afegir l’ou següent fins que l’anterior hagi desaparegut.

Formar els bunyols i fregir amb abundant oli ben calent fins que flotin i estiguin dorats. Treure’ls i posar-los sobre paper de cuina perquè empapi l’oli sobrant, finalment passar-los per sucre.

Anuncios

  1. Pingback: Bunyols de vent | Celler-Adocse

  2. Mmmmmm! Això té una pinta!

    Ara que tindré una mica més de temps, hauré de provar aquests bunyols, i el pastís de formatge!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s