Melmelada d’albercoc

Avui va de melmelada. Què millor que començar el dia amb un bon cafè amb llet i pa torrat amb melmelada ?

La primera vegada que vaig fer melmelada, va ser d’albercoc. Vaig consultar diferents llibres de cuina, i poc a poc he anat trobant el punt de dolçor que ens agrada. Sembla difícil, però no ho és gens. Ja em direu.

Ingredients:

albercocs

sucre

Agafar els albercocs i obrir-los per la meitat per treure el pinyol. Cubrir-los amb aigua i posar-los a bullir, 10 minuts aproximadament. Escorrer’ls i pesar-los. La quantitat de sucre va en funció del pes de la polpa. Si surt uns 400 grams de polpa s’afegeix 250 grams de sucre. Posar els dos ingredients en una cassola de fang, a foc mig, i coure sense deixar de remenar fins que espesi una mica i agafi la textura de melmelada.

Hem de tenir a punt els pots de vidre, on posarem la melmelada, per això els netejarem i els mantindrem en calent. Posar la melmelada als pots, tancar-los i girar-los cap per avall fins que estiguin freds.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s