Empanadilles de tonyina

En el congelador de casa no falta mai un paquet d’empanadilles de tonyina, ja preparades, per un d’aquells dies que no tens ganes o no saps què fer per a sopar. Però un dia les vaig fer jo. Quina diferència ! A la que et descuides et quedes sense tastar-les. Algunes vegades, també les he preparat, com a entrant, quan som colla a dinar.

Ingredients:

1 paquet d’oblees La Cocinera
1 ceba
1 llauna de tonyina
1 ou dur
Una mica de tomàquet fregit
Una mica de pebrot vermell i verd

Fer un sofregit amb  la ceba i el pebrot. Quan ja estigui ben cuit, afegir-hi la tonyina escorreguda,  l’ou dur i la mica del tomàquet fregit.
Farcir les oblees i tancarles amb les puntes de la forquilla.

Per acabar, es poden fer de dues maneres: fregides o, com més m’agraden a mi, al forn. Per fer-les al forn, posar-les sobre la reixeta del forn amb un full de paper vegetal, pintar-les amb el rovell d’un ou i per últim posar-hi llavors de sèsam torrat. Introduir al forn i coure per dalt i baix, a temperatura mitja, i quan estiguin dorades ja es poden treure. Bon profit !

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s